Fatih Tekke: Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Tekke: Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum

SPOR Haberleri

Sahasında Giresunspor'u tek golle deviren İstanbulspor kümede kalma yolunda büyük avantaj yakaladı. Teknik direktör Fatih Tekke'nin takımı son 4 maçta 8 puan topladı. Başarılı çalıştırıcı, "Bu koşullarda, oyuncularımla birlikte çok güzel şeyler başardık. Bugün bir adım öndeyiz, her şey bitmiş değil. Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum" dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Giresunspor'u 1-0 mağlup eden İstanbulspor, kümede kalma savaşında büyük avantaj yakalarken direkt rakibi olan Karadeniz ekibini ateş hattına itti.

İstanbulspor'a 3 puanı getiren golü Emeka Eze attı. Nijeryalı golcü geçen hafta da Fenerbahçe'ye 90+6'da 3. golü atıp takımına altın değerinde 1 puanı getiren isimdi.

Sarı-Siyahlılar'ın tecrübeli kalecisi David Jensen ise skor 1-0'ken Bajic'in penaltısını kurtardı. Simon Deli'nin 49'da kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan teknik direktör Fatih Tekke'nin takımı skoru korumayı başardı.

"HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL"

Fatih Tekke maçtan sonra şunları söyledi:

"Bu koşullarda, oyuncularımla birlikte çok güzel şeyler başardık. Bugün bir adım öndeyiz, her şey bitmiş değil. Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum. Zor maçlarımız var. Haftaya 3 puan alacağız. Sonrasında Galatasaray, Kasımpaşa, Adana Demirspor ve Ümraniyespor ile bitireceğiz. Hiçbir şey belli olmaz ama bugün en azından yarıştığımız bir takımla puan farkını arttırdık. O bizim için çok önemliydi.

Çok stresli bir maçtı. Hafta içi de söyledim, bunun olmaması çok çaba sarf ettik. Ama bazı şeyleri engellemek için şansınız olmuyor maalesef. Bence iyi oynamadık. İlk planım onların beklediğinin dışındaydı biraz, topu onlara bırakmaktı. Golü de öyle bulduk. 1-2 tane bana göre maçı kopartacak fırsatları başlamadan bitirdik. Büyük ihtimalle stresten oldu. Giresunspor, bana göre bu maçta etkinlik olarak gayet iyiydi. Çok net pozisyon yok ama kenarlarda, birebirlerde bizden daha üstündüler."

https://twitter.com/istanbulspor/status/1653124861147881475

Fatih Tekke: Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...