Çebi'nin isteği: Taraftar sahip çıkmalı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Çebi'nin isteği: Taraftar sahip çıkmalı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

İstifa seslerine anlam veremediğini söyleyen siyah beyazlıların bir numarası Ahmet Nur Çebi, “Kulübün ekonomisini düzeltmiş ve iyi işlere imza atan birine taraftar sahip çıkmalı” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kayserispor maçında galibiyet alınmasına rağmen “Yönetim istifa” tezahüratları yapılmasına tepki gösterdi. İstifa istemini anlayamadığını söyleyen Çebi, “Sebebi, muhaliflerin göreve gelme arzusu olabilir. Tribünlerin yüzde 3-5’lik bir kesiminden istifa sesleri geldi. Bütün stat yapmadı bunu. Ben Beşiktaş taraftarının benim hakkımı vereceğini düşünüyorum. Kulübün ekonomisini düzeltmiş birine taraftar sahip çıkmalı” dedi. 

ONANA ÇOK İYİ

Jean Onana’nın Kayserispor maçında kadroya alınmamasıyla ilgili de konuşan Çebi, “Onana ile konuşmadım. Oyuncularla olan ilişkileri teknik direktör kendisi oluşturur. Onana’nın çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Birçok teklif varken kendisini buraya getirdik. Hocamız birini oynatmıyorsa o gün onun performansını yeterli bulmaması sebebiyledir. Hocanın forma adaleti olduğuna inanıyorum. Kim başarılıysa formayı ona verir” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...