Devlerden farklı tarife... A Milli Takım Bulgaristan'ı devirdi

Devlerden farklı tarife... A Milli Takım Bulgaristan'ı devirdi

SPOR Haberleri

Millîler, ilk yarısını geride bitirdiği maçta Cedi Osman’ın (25) ve Alper’in (20) skorer oyunu ile sonuca gitmesini bildi. 12 Dev Adam şampiyonada 2’de 2 yaptı.

A Millî Erkek Basketbol Takımımız, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan’a farklı tarife uyguladı: 101-87. Grubunda oynadığı ilk maçta Karadağ’ı geçen 12 Dev Adam turnuvada ikide iki yaptı. Karşılaşmaya çember altında etkili başlayan millîler, dışarıdan hiç isabet bulamadığı ilk çeyreği 31-29 önde geçti. İkinci çeyrekte üç sayılık atış çizgisinin gerisinden üç isabet gelse de bu defa pota altı hücumlarını adeta unutan millîlerimiz ilk yarıyı 52-50 geride bitirdi.

Devlerden farklı tarife... A Milli Takım Bulgaristan'ı devirdi

YENİ RAKİP GÜRCİSTAN

Maçın ikinci yarısına kötü başlayan Bulgaristan üçüncü periyotta üç sayılık atış çizgisinin gerisinden 2/12 ile oynayarak âdeta çemberi dövünce, ipleri eline alan Türkiye, Şehmus Hazer’in de etkili oyunuyla son periyoda 75-71 önde girdi. Son bölümde hem içeriden hem de dışarıdan oldukça yüzdeli hücum eden Türkiye sahadan 101-87’lik galibiyetle ayrıldı ve bugün ev sahibi Gürcistan ile oynayacağı (Maç 20.00’de ve NTV’de) turnuvanın üçüncü maçı öncesinde moral depoladı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...