Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e provokasyon cevabı: Kendisini ele vermiş!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e provokasyon cevabı: Kendisini ele vermiş!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in kendisi için yaptığı açıklamalara cevap verdi. Meler, Belözoğlu için 'yumruklu saldırıyı provoke etti' demişti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bu sabah yapılan idman öncesi Halil Umut Meler'in kendisi için yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Meler, Belözoğlu'nun kendisinden özür dilemediğini ve Faruk Koca'nın yumruklu saldırısını provoke ettiğini söylemişti.

EMRE BELÖZOĞLU: DÖRT DEFA ÖZÜR DİLEDİM

Haklının acelesi olmadığını belirten Belözoğlu, "Haklının acelesi yok. Bu maçla alakalı söylenecek çok bir şey olmadığını ve özür dilediğimi dile getirmiştim. Bir karşılığı olmadı. Ben olaya vakıf olduğumda soyunma odasındaydım. Sonrasında sahaya çıktım. Halil Hoca ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu söyledim. Koridorda da tekrar karşılaştık. Kendilerine sarılıp, üzgün olduğumu söyleyerek 3-4 defa özür diledim. Pek karşılığı olmadı herhalde. Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptığı açıklamada kendisini ele vermiş oldu." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e provokasyon cevabı: Kendisini ele vermiş!

EMRE BELÖZOĞLU: BEN DE KIRGINIM

"Halil Umut Meler, provokasyondan bahsetmiş. Bir ara kendi maçlarını izlerse provokatif tarafın bizim olmadığımızı net görebilir. Ben bu maç da dahil olmak üzere kendisini provoke edecek hiçbir hal ve tavırda bulunmadım. Karşılıklı olarak sahanın içinde her futbolcunun her teknik adamın yapmış olduğu davranışı, bu işin provokasyonu gibi göstermeye çalışmak gerçekten uzaklaşmaktan başka bir şey değildir. Komik de değildir. Çok üzgün ve yaşamış olduğu duyguyu anlamaya, yardım etmeye çalışan biri olarak ben de kırgınım."

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e provokasyon cevabı: Kendisini ele vermiş!

EMRE BELÖZOĞLU: GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKACAKTIR

"Kendisi ailesinden ve kendisinden özür dilemediğimi ifade etmiş. Yakında kendisinden özür dilediğime dair görüntüler de çıkacaktır. Futbol, hiç kimsenin ailesinden önemli değildir. Ben ailesiyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşantısı olmasını temenni ediyorum. Ama haklı olanın acelesi yok. Bence çok acele etti kendisi. Ben maçtan sonra da yakın arkadaşları aracılığıyla ulaşmaya çalıştım, telefonla da aradım. Müsait olmadığını ilettiler bana."

HALİL UMUT MELER, EMRE BELÖZOĞLU İÇİN NE DEMİŞTİ?

Emre Belözoğlu'nun özür dilemediğini söyleyen Meler, "Darbe yediğinde ben ona gülmüşüm. ‘Güldüğümü ispatlasın, tamam’ dedim ben. Benim için problem değil. Ben bunu hiçbir zaman şahsileştirmedim. Onun görüşüydü. Ama şu güne geldiğimizde beni üzen konu şu; bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özür dilemesine rağmen kendisi özür dilemedi. Emre Belözoğlu özür dilemedi. Varsa ispatlayın, yaptı deyin, ‘mesaj attım’ desin... Ama şu ana kadar, farkındaysanız 2 gün öncesinde verdiği röportajda da herhangi bir şey yok. Üzgün olduğunu söylüyor ama neye üzgün? Şiddeti yapanın şu durumda olduğuna mı üzgün? Yoksa bu duruma kendisi getirdiği için mi üzgün? Yoksa ben darbe yediğim için mi üzgün?" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...