Ergin Ataman Türk Telekom'dan Jerian Grant’ı Panathinaikos'a transfer ettirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ergin Ataman Türk Telekom'dan Jerian Grant’ı Panathinaikos'a transfer ettirdi

SPOR Haberleri

Kısa süre önce ezeli rakibi Olympiacos'un yıldız ismi Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Yunan devi Panathinaikos, Türk Telekom forması giyen 30 yaşındaki ABD’li basketbolcu Jerian Grant’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Ergin Ataman yönetimindeki Pao, yaptığı transferlerle Euroleague'e Final Four adayları arasına girdi.

Yunan temsilcisi Panathinaikos, Türk antrenör Ergin Ataman yönetiminde yeni sezon kadro planlaması dahilinde takımı güçlendirmeye devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar, oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında görev yapan 30 yaşındaki ABD’li basketbolcu Jerian Grant’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Grant, en üst seviyeye ait olduğunu kanıtlama zamanı geldiğini ve dolu bir OAKA'da forma giymek için heyecan duyduğunu söyledi.

EUROCUP'IN MVP'Sİ OLMUŞTU

30 yaşındaki basketbolcu, geride kalan sezonda Türk Telekom ile Eurocup’ta maç başına 14,9 sayı, 3,2 ribaund, 6,1 asist ve 1,3 blok ortalamaları yakalarken, geçen sezon Eurocup'ın da MVP'si seçildi.

PAO'NUN YAZ TRANSFERLERİ

Jerian Grant (G)    Türk Telekom
Mathias Lessort (C)    Partizan    
Kostas Antetokounmpo (C)    Fenerbahçe Beko 
Dimitris Moraitis (PG)    Peristeri    
Luca Vildoza (G)    Crvena Zvezda    
Dinos Mitoglou (PF)    Olimpia Milano  
Kostas Sloukas (PG)

https://twitter.com/paobcgr/status/1677662339733004290

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...