Erkekler 3 bin metre engellide milli sporcular elemeleri geçemedi

Erkekler 3 bin metre engellide milli sporcular elemeleri geçemedi
Başlık ResmiErkekler 3 bin metre engellide milli sporcular elemeleri geçemedi

Atletizm erkekler 3 bin metre engelli elemelerinde, milli sporcular Aras Kaya 21'inci, Halil Akkaş 23'üncü oldu, Tarık Langat Akdağ ise yarışı tamamlayamadı.

Kaydet
|

2016 Rio Olimpiyat Oyunları atletizm branşında, erkekler 3 bin metre engellide milli sporcular Aras Kaya, Halil Akkaş ve Tarık Langat Akdağ elemeleri geçemedi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen atletizm müsabakalarında, erkekler 3 bin metre engelli elemeleri sona erdi.

Bu kategoride Türkiye'yi temsil eden sporcular Aras Kaya, 8.32.35'lik süresiyle 21'inci, Halil Akkaş da 8.33.12'lik derecesiyle 23'üncü sırayı alarak finale kalamadı. Engele takılıp düşen diğer milli sporcu Tarık Langat Akdağ ise yarışı tamamlayamadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.