Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakikada devirdi Galatasaray'dan yaylım ateşi geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakikada devirdi Galatasaray'dan yaylım ateşi geldi

Spor Haberleri  / Sporx

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı evinde 90+6'da Batshuayi ile devirdiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı "Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği görülünce bir şey uydurmaları lazımdı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından Ajans 1905 YouTube kanalına konuştu.

FENERBAHÇE 2-0 3-0 ÖNDE OLSAYDI BU PENALTI VERİLMEZDİ

Nihat Kırmızı, "Bir tiyatro var, bu oynanıyor. Herkes bunu gördü. Hiç alakası yok. Fenerbahçe 2-0, 3-0 önde olsa bu penaltının verilme ihtimali yoktu. Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği görülünce bir şey uydurmaları lazımdı. Bu da büyük bir fırsat oldu, komik bir fırsat oldu. Uzaktan yakından penaltı yoktu. Fenerbahçeli futbolcular da beklemiyordu. Onlar da şaşırdı. Bilemiyoruz, nasıl oluyor, kim ne yapıyor. Tabii ki biz Galatasaraylılar, Galatasaray yöneticileri olarak, başta başkanımız Dursun Özbek ve tüm yönetim kurulu elinden geleni yapıyor. Bunu kimsenin yanına bırakmayacaktır. Bu haram puanları birilerinin burnundan fitil fitil getirecektir. Türk futbolunda bunların olmaması, yaşanmaması lazım. Türk futbolu adına talihsiz bir akşam." dedi.

HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ

Nihat Kırmızı, "Gereğini gerekli yerlerde söyleyeceğiz. Gerekli yerlerde bunu sadece söylemekle kalmayacağız, her şeyi yapacağız bunların önlenmesi için. Bir daha olmaması için, hakkımızı söke söke almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bugüne kadar hep böyle oldu." sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakikada devirdi Galatasaray'dan yaylım ateşi geldi - 1. Resim

Kırmızı, sözlerine, "Şampiyonlukların sahada kazanılması gerekiyor. Böyle komik şeylerle değil. Şampiyonluk böyle kazanılacaksa hiç kazanılmasın daha iyi!" diye devam etti.

BURADA ŞAMPİYON OLSAK NE OLUR OLMASAK NE OLUR

Nihat Kırmızı, son olarak, "Süper Lig olmaktan çıktı Süper Lig Tiyatrosu'na dönüştü. Taraftarımız hiç merak etmesin. Her zaman basın önünde yapmamız mümkün değil. Biz gerekli yerlerde yeri geldiğinde hesabını soruyoruz, gereğini yapıyoruz. Birileri başka şeyler yapmaya çalışıyor. Birilerinin kim olduğunu biliyoruz. Galatasaray herkesle her şeyle baş etmiş bugüne kadar, bunla da baş edebilecek durumda. Bu artık Türk futboluna zarar veriyor. Burada şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...