Fenerbahçe'de seçim hareketliliği! Kongre üyeleri devreye girdi

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 1-0 yenilmesinin ardından sarı lacivertli kongre üyeleri harekete geçti. Denizli'deki üyeler, kulübün olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için notere imza verdi.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Ligin bitimine 4 hafta kala lider Galatasaray ile farkın 8 puana çıkması sarı lacivertli taraftarı çileden çıkardı. Maçın ardından 'yönetim istifa' sesleri yükselirken, kongre üyeleri ise harekete geçti.
KAMPANYA BAŞLATILDI
Bir önceki seçimde Aziz Yıldırım’ın listesinde bulunan Denizlili iş adamı ve Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı Emrah Tünay, Fenerbahçe’nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için büyük bir imza kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Tünay’ın yaptığı bu çağrı, Denizli’de karşılıksız kalmadı.
NOTER HUZURUNDA İMZA VERDİLER
Sosyal medya üzerinden organize olarak birlikte imza vermeye gelen Fenerbahçeli kongre üyeleri, "Omuzlarımızda tarihi bir sorumluluk var" diyerek Fenerbahçe’nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter huzurunda imza verdi.
12 BİN İMZA GEREKİYOR
Öte yandan Sözcü'nün haberine göre; Fenerbahçe'nin olağanüstü seçime gidebilmesi için yaklaşık 60 bin üyenin 5'te 1'ine tekabül eden 12 bin civarında imza toplanması gerekiyor. Sarı lacivertli üyeler, Eyüpspor maçı öncesi stat yakınlarında noter ve imza organizasyonu yapmayı planlıyor.