Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique: Tekniği iyi fiziği zayıf

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique: Tekniği iyi fiziği zayıf

SPOR Haberleri

Scoutlarına göre 24 yaşındaki Lincoln Henrique büyük potansiyeli olan ancak bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan birisi. Oyunu yönlendirmekte kabiliyetli, ikili mücadelelerde çıtkırıldım...

Fenerbahçe, Jorge Jesus döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı lacivertliler, Portekiz ekibi Santa Clara’dan Lincoln Henrique’yi bitirdi. Kulübün Türk başkanı İsmail Uzun, ‘cazip bir teklif aldıklarını’ söylemişti. F.Bahçe, Lincoln için 3,5 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra Portekiz ekibine bir oyuncuyu kiralık gönderecek. Dört yıllık sözleşme imzalanacak Lincoln’e de yıllık 700 bin avro ödenecek. Ayrıca bir sonraki satıştan Santa Clara’ya yüzde 15 pay verilecek.

FERNANDES KIYASLAMASI

Portekiz’de oynadığı mevki itibarıyla Manuel Fernandes ile karşılaştırılan oyuncu, büyük potansiyeli olan ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan birisi olarak tanımlanıyor. Scout ekiplerinin raporuna göre Lincoln hızlı düşünen, topla çabuk alan kateden ve oyunu iyi yönlendiren bir oyuncu olarak gösteriliyor. Ancak defansif özelliklerinin zayıflığı, ikili mücadelelerdeki fiziki yetersizliği ve temposuz oyundaki etkisizliğiyle de olumsuz yanları sıralanıyor.

JESUS DOKUNUŞU

F.Bahçe’de Jorge Jesus’un isteğiyle tesislerin duvarlarındaki resimler, toplantı odalarının koltukları, hatta fitness odasındaki makinelerin konumu bile yenilendi. Beş yıldızlı logo ve 28 kupalı tema dikkati çekerken, önümüzdeki sezonun şampiyonluk kupasının resmi için duvarda yer ayrıldı. İngilizce ‘Hücum” ve “Kazan” sloganları toplantı odasına yazıldı. Jesus, dün tesislerde Arda ile yakından ilgilendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...