Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fikret Orman Çin için olumsuz konuştu

Fikret Orman Çin için olumsuz konuştu
Fotoğraf Başlığı Fikret Orman Çin için olumsuz konustu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaydet
a- | +A
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer sezonunu hatasız geçmeye çalıştıklarını söyledi.
Orman, basın mensupları ve dizi oyuncularına bir restoranda verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, transfer döneminde ketum davranmaya çalıştıklarını belirterek, "Bir işin olmasını istemiyorsanız, söylemeniz lazım. Bir sonraki sezonla alakalı çalışmalara bile şimdiden başlıyoruz. Son senelerde az hata yapıyoruz. Bu sene de inşallah hatasız geçeceğimizi tahmin ediyoruz" dedi.
Beşiktaş'ın bütün yatırımlarının hızla sürdüğünü kaydeden Fikret Orman, sosyal tesislerle beraber bir yatırım hamlesi içinde olduklarını dile getirdi.
İftar yemeği vesilesiyle uzun zamandır bir arada olamadıkları dostlarla buluşma fırsatı bulduklarını anlatan Orman, "Ben ve arkadaşlarım günde ortalama 18 saat çalışıyoruz. Benim açımdan 20 saati bulduğu oluyor. Bu yemekle dostlarla bir araya geldik, beraber olmak istediğimiz dostlarımızı gördük" ifadelerini kullandı.
Fikret Orman, daha sonra basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında da Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e transferinin şu aşamada zor gözüktüğünü vurguladı.
Orman'ın iftar yemeğinde gazeteciler, dizi oyuncularının yanı sıra kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Hakan Özköse, Erdal Torunoğulları ve Yalçın Kaya Yılmaz da yer aldı.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.