Fikret Orman esti gürledi: Ahmet Nur Çebi kumpas kurdu, Beşiktaş başkanı ağlamaz, 5 misli belge var

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fikret Orman esti gürledi: Ahmet Nur Çebi kumpas kurdu, Beşiktaş başkanı ağlamaz, 5 misli belge var

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın eski başkanlarından Fikret Orman, gündeme dair sert açıklamalarda bulunarak Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi eleştirdi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta istifa eden teknik direktör Şenol Güneş'in ardından olağanüstü kongre kararı alarak seçimi işaret etmişti.

Aralık ayında olması beklenen kongre öncesi eski başkanlardan Fikret Orman, Çebi'ye yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Bir TV kanalına konuşan Orman, "Ben Beşiktaş'ı Dolmabahçe Sarayı’ndan almadım. Çağlayan Adliye Sarayı'ndan aldım. 450’nin üzerinde borç, 70 milyon gelir, 140 milyon dolar gider, 5 milyon dolar nakit akışı. Ortada stat yok, gelir yok. Camianın umudu kalmamışken başkan oldum. İlk gün ‘Türkiye’nin en büyüğüyüz’ dedim. Biz Türkiye’nin en büyüğüyüz. Beşiktaş başkanı kendisini acındırmaz. Beşiktaş başkanı ağlamaz, mağdur olmaz. Biz olmayan parayla stat yaptık. Şampiyonluklar kazandık. Avrupa'da başarı elde ettik. Marka değerini yukarı çıkardık" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman esti gürledi: Ahmet Nur Çebi kumpas kurdu, Beşiktaş başkanı ağlamaz, 5 misli belge var

FİKRET ORMAN: BANA DİREKT KUMPAS KURDU

Güçleri olmadığı zaman ağlak olduğu zaman da acımasız olurlar sözüyle örnek veren Orman, "Olağanüstü genel kurula gittiğim zaman ilk etapta Ahmet Nur Çebi ile konuşacağımı zöylemiştim. Görüşmeye gitmek istediğimde 'Sen büyüğümsün, ben sana geleyim' dedim ve ofisine gittim. Orada da 'ben bunlardan rahatsızım' demedi. 'Umut ve Şafak'ı yönetime almazsan ben yönetime girerim' dedi. Sen bilirsin dedim ben de. Bu tarz adamlar hep böyledir. Güç yokken ağlama, mağduriyet, güç eline geçince de acımasızlık. Ahmet Nur Çebi'ye gösterdiğim itibardan pişmanım. Bana direkt kumpas kuruldu. Çin’e gittik olay oldu. Benim gibi Beşiktaşlı olmadıkları için bilmezler. Beşiktaş’ın vizyonu vardır. Benim tarzım vardır. Arkadan kuyu kazmam. Trol hesap açma işlerini bilmem. Ahmet Nur Çebi ile karşılıklı yayına çıkarım.'' dedi.

Fikret Orman esti gürledi: Ahmet Nur Çebi kumpas kurdu, Beşiktaş başkanı ağlamaz, 5 misli belge var

FİKRET ORMAN: BEŞİKTAŞ BAŞKANI AĞLAMAZ

Beşiktaş başkanı kendini acındırır mı? Beşiktaş başkanı güçlü insandır, eğilmez, bükülmez, ağlamaz! Tipik üçüncü sınıf ikinci adam işleri bunlar. Hep bir mağduriyet var. Baba Hakkılar'dan Süleyman Sebalar'dan gelmiş bir kulüp bu. Biz Türkiye'nin en büyük kulübüyüz. Ahmet Nur Çebi, 6.5 sene ikinci başkandı. İcra Kurulu Başkanıydı. İmza yetkileri vardı. Nasıl hiç bir şeyden haberi yok?  Raporlarda Çebi'nin adını resmen cımbızlamşlar. Sadece 8 kere ismi geçmiş 2'sinden sorumlu. Böyle bir şey olabilir mi ya ? Koltuğa oturduktan sonra "hiçbir şeyden haberim yok" dedi sadece. E senin ne işin vardı o zaman orada?"

FİKRET ORMAN: 5 MİSLİ BELGE VAR

"Ben Ahmet Nur Çebi'nin babasını çok severim, oğlu var çok severim. Bugüne kadar utandım ama benim de evlatlarım var. Bugünden sonra ne cevap verirse bende ondakinin 5 misli belge var, yürekliyse televizyona çıkalım. Evraklarını, şahitlerini alsın çıkalım. Ben hazırım, çekindiğim bir şey yok."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...