Filenin Sultanları’ndan zafer şarkısı! Hep bir ağızdan söyleyip coştular

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenerek Amerika’dan zaferle dönen A Milli Kadın Voleybol Takımı, kupayı aldı. Büyük sevinç yaşayan Filenin Sultanları, şampiyonluk sonrası Eypio'nun meşhur şarkısı ‘Naim’ ile coştu.

2023 FIVB Milletler Ligi’nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB kadınlar voleybol dünya sıralamasında adını zirveye yazdırdı. Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan A Milli takım, Eypio şarkısıyla doyasıya eğlendi.

Filenin Sultanları, dün tarih yazdı. A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı, ABD'de düzenlenen 2023 FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 mağlup etti. Rakibini 25-22, 22-25, 25-19, 25-16'lık setlerle 3-1 yenen takım, organizasyon tarihinde ilk kez şampiyon oldu. 

EYPİO ŞARKISIYLA EĞLENDİLER

Maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan ekip, Hande Baladın'ın hoparlörden çaldığı ve Eypio’nun Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan ‘Naim’ filmi için yaptığı şarkısıyla coştu. Takımın hep bir ağızdan söylediği parça, kısa süre sonra sosyal medyada gündem oldu. 

Filenin Sultanları’ndan zafer şarkısı! Hep bir ağızdan söyleyip coştular

Sözlerin bir kısmı şöyle:

“Bıraktım geldim evimi geride
Adımı aldılar, kan karıştı terime
Demişti anam bana ‘Buz da olsan erime’
Kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine”

A Milli Kadın Voleybol Takımı finaller kadrosunda; Cansu Özbay, Elif Şahin, Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, İlkin Aydın, Hande Baladın, Saliha Şahin, Derya Cebecioğlu, Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Gizem Örge, Simge Aköz ve Ayça Aykaç yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...