Galatasaray'a 2 ay dışarı çıkmak yok!

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Galatasaray'a 2 ay dışarı çıkmak yok!

Spor Haberleri  / Akşam

Rams Park'ta 30 maçtır kaybetmeyen Galatasaray Nisan ayına kadar İstanbul dışına çıkmayacak.

Ligin 25. haftasında Kadıköy'de Alanyaspor'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, zirveyi Galatasaray'a kaptırdı. Sarı-Kırmızılılar'ın kritik yarışta 66 puanla birinci, Sarı-Lacivertliler ise 64 puanla ikinci sırada bulunuyor.

GALATASARAY SADECE 4 MAÇ DIŞARDA OYNAYACAK

Her iki takım da şampiyonluk için 13 maç, yani 1170'er dakika daha oynayacak. Fikstür avantajı şu anda Aslan'dan yana. Sarı-Kırmızılılar'ın kalan maçlarının 4'ü İstanbul dışında. Sarı-Lacivertliler ise 5 kez şehir dışına çıkacak.

NİSAN'A KADAR İSTANBUL DIŞINA ÇIKMAK YOK

Pazar günü A.Gücü'ne konuk olacak Cim-Bom, 22 Şubat'ta Prag'a gidecek, mart ayında şehir dışına çıkmayacak, Antalya, Beşiktaş (D), Rize ve K.Paşa (D), Hatayspor maçları İstanbul'da. Nisan ayının ortasına kadar Aslan seyahat yapmayacak. Alanya ve Adana deplasmanı var. Bu sezon evindeki tüm maçları kazanan ve 30 maçtır Rams Park'ta kaybetmeyen CimBom, 37. haftadaki F.Bahçe derbisini taraftarı önünde oynayacak. Yani Galatasaray, bu yarışta ezeli rakibine göre daha az yol yorgunu olacak.

FENERBAHÇE KADIKÖY'DE SIKINTI YAŞIYOR

11 puan kaybı yapan Sarı-Lacivertliler ise bunların 9'unu Kadıköy'de yaşadı. Trabzon yenilgisinden sonra Fener; Galatasaray, Samsun ve Alanya ile evinde berabere kaldı. Sıradaki 3 maçın 2'si ise deplasmanda; Rize ve Hatay'a gidilecek, arada Kasımpaşa maçı var. G.Saray'ın oynayacağı Beşiktaş derbisi deplasmanda olsa da İstanbul'da... Fenerbahçe'nin Trabzonspor derbisi ise dış sahada... Ayrıca kalan 13 maçta Aslan, 4 kez İstanbul dışına çıkıyor. Fenerbahçe ise 5 kez seyahat yapacak... 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...