Galatasaray'da iki transfer cepte

Galatasaray'da iki transfer cepte

SPOR Haberleri

Gent'in savunmacısı ile Moskova'nın golcüsü beklemede. İngiltere'den daha iyi alternatifler çıkmazsa iki isim Aslan olacak.

YALIMCAN SARPYEL

Defans ve forvet bölgelerini güçlendirmek isteyen Galatasaray’da Hanche Olsen ve Shamar Nicholson ön plana çıkan isimler. Sarı kırmızılılar, Gent ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki savunma oyuncusu Olsen için Belçika kulübüyle büyük oranda anlaşmaya vardı. Forvet Nicholson için de Moskova ekibiyle bonservisi pazarlığında sona gelindi.

GÖZLER ADA'DA

Fakat Cimbom bu transferleri bitirme noktasına gelmesine rağmen işi ağırdan alıyor. Sebebi ise İngiltere’de bu hafta kapanacak olan transfer dönemi. Aslan 8 Eylül’de ülkemizde bitecek olan yaz transfer dönemine kadar olan bir haftalık sürede Ada’dan daha iyi bir seçeneğin çıkmasını hesaba katıyor. Daha iyi bir fırsat çıkmazsa Olsen ve Nicholson parçalıyı giyecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...