Galatasaray'dan Kaan Ayhan kararı! TFF'ye resmen bildirildi

Galatasaray, 30 yaşındaki milli futbolcu Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
Süper Lig'in 34'üncü haftasında ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 8'e çıkaran ve adım adım şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da işler tıkır tıkır işliyor. 5'inci yıldızı takmak için çalışmalara başlayan sarı kırmızılı yöneticiler, diğer yandan iç transferde sürprize izin vermemek için harekete geçti.
TORREIRA'DAN SONRA BİR İMZA DAHA
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'yla 2028 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Torreira'nın ardından bir isimle daha kontrat uzatıldı.
Galatasaray, Kaan Ayhan'ın sözleşmesini 2027'ye kadar uzattı. Sarı kırmızılı kulüpten Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi bildirim yapıldı.
93 MAÇA ÇIKTI
Temmuz 2023'te 2.8 milyon euroluk bonservis bedeliyle Sassuolo'dan Galatasaray'a transfer olan 30 yaşındaki milli savunmacı, sarı kırmızılı formayla 93 maçta forma giyip 2 gol 6 asist istatistikleri yakaladı.
Galatasaray'da 2 şampiyonluk kazanan Kaan, bu sezon çıktığı 38 resmi maçta ise 3 asist yaptı.