Galler - Türkiye maçına doğru.... Rob Page: Türk Milli Takımı'nın kalitesinin farkındayız

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Galler - Türkiye maçına doğru.... Rob Page: Türk Milli Takımı'nın kalitesinin farkındayız

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

A Milli Takım bugün Cardiff'te kampa girdi. Galler Milli Takımı'nın teknik direktörü Rob Page, kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini ancak şanslarını sonuna kadar kullanmak istediklerini söyledi.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Galler ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün Cardiff'te basına kapalı bir antrenman yaptı.

Ay-yıldızlılar, takım otelinde gerçekleştirilen video-analiz toplantılarının ardından saha çalışmaları için CAVC Cardiff Uluslararası Spor Kampüsü'ne geldi. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idmanda, ısınma hareketleri ve pas çalışması sonrasında Galler maçının taktiğine üzerinde duruldu.

EURO 2024'ü garantileyen Ay-Yıldızlılar ilk maçta Samsun'da devirdiği rakibi karşısına liderlik için çıkacak.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1726628970400252407

ROB PAGE: MONTELLA SİSTEMİ DEĞİŞTİRDİ

Galler Milli Takımı'nın teknik direktörü Rob Page, kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini ancak şanslarını sonuna kadar kullanmak istediklerini söyledi.

Page, "Yeni hocalarının gelmesiyle birlikte Türkiye takımı daha farklı bir sistemle oynamaya başladı. Bunu gördük. Oyun sistemlerini değiştirdiler ve yarınki maçta da bunu hissedeceğimizi düşünüyorum.

Türkiye'nin hem toplu hem topsuz oyunda daha farklı bir oyun stili benimsediğini görüyoruz. Bu yüzden yarın akşam bizim için çok zor bir maç olacak. Ancak biz de Türkiye takımına karşı sorun oluşturacak taktikleri konuşuyoruz. Yarın akşam bunları gerçekleştirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"SAMSUN'DAKİ MAÇTAN DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Türkiye'nin Samsun'da 2-0 kazandığı maça göre farklı bir kadrolarının olduğunu belirten Rob Page, şöyle konuştu:

"Genç, iyi ve daha tecrübeli oyuncularım şu an daha fit durumdalar, hepsi formdalar. Eksik oyuncumuz gözükmüyor. Tüm kadro hazır şekilde maça çıkacağız. Türkiye'deki maçta şanssızlığımız vardı, önemli oyuncularımızı oynatamamıştık. Bu kez daha farklı bir takım ve daha hazır bir takım olarak Türkiye'nin karşısına çıkacağız. Türkiye'ye karşı oynamak bizim için her zaman büyük bir zevk. Çok iyi ve çok güçlü bir takım. Oynadığımız maçlar da hep keyifli maçlar oldu."

"TÜRKİYE'NİN KALİTESİNİN FARKINDAYIZ"

Page, Türkiye'de Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder gibi isimlerin eksikliğinin hatırlatılması üzerine ise "Türkiye'nin Almanya maçını da izledim. Teknik direktörün Almanya maçında oynattığı kadroya baktığımızda bir iki oyuncunun olmaması Türkiye için çok fark etmiyor. Çünkü oynayanlar da çok iyi oyunculardı.

Almanya'ya karşı çok güzel bir takım oyunu sergilediler. Yarın Türk Milli Takımı'nın hocası nasıl bir kadro ile çıkacak bilmiyorum ama çıkaracağı her kadroya hazırlıklı olmamız gerekiyor. Türk Milli Takımı'nın kalitesinin farkındayız, hangi kadro ile çıkarsa çıksın bu kadroya karşı iyi bir maç oynamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...