Gedson Fernandes'e hayran kaldılar! Avrupa devleri Beşiktaş ile temasa geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gedson Fernandes'e hayran kaldılar! Avrupa devleri Beşiktaş ile temasa geçti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes için harekete geçti. Genç oyuncunun Club Brugge deplasmanındaki performansını beğenen gözlemciler, Gedson'a tam puan verdi.

Yaz transfer döneminde Atletico Madrid ile anılan ama Beşiktaş'ta kalan Gedson Fernandes'e dev takımlardan ilgi sürüyor.

Club Brugge ile deplasmanda oynanan mücadelede takımın en başarılı isimleri arasında gösterilen Gedson için Borussia Dortmund, Mönchengladbach ve Atletico Madrid'li gözlemcilerin tribünde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın bonservisinin yarısını Benfica'dan 6 milyon Euro'ya aldığı Gedson için en az 20 milyon euro talep ettiği iddia ediliyor.

Gedson Fernandes'e hayran kaldılar! Avrupa devleri Beşiktaş ile temasa geçti

AHMET NUR ÇEBİ'DEN GEDSON FERNANDES AÇIKLAMASI

Daha önce yıldız oyuncu için açıklama yapan Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gedson'un müthiş bir çıkışı oldu. Premier Lig'de olmak üzere gözler Gedson'un üstünde. Teklifler geliyor ama gönlümden geçmiyor. Beşiktaş'a daha iyi paralar kazandıracağını düşündüğüm için talepler var, görüşmeler yok. Taleplere soğuk bakıyoruz. Zaman ne gösterir göreceğiz. Kendisinin de gitme yönünde bir isteği yok. Biz böyle bir futbolcuyla yola devam etmeyi tercih ediyoruz."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...