Gol kralı Harry Kane kaleye geçti olanlar oldu! İngiliz golcünün hatası unutulmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gol kralı Harry Kane kaleye geçti olanlar oldu! İngiliz golcünün hatası unutulmadı

SPOR Haberleri

Tottenham forması giyen Harry Kane, bir dönem takımı için fedakarlık yapıp, kaleye geçmişti. İngiliz oyuncunun attığı goller kadar yediği gol de hala akıllarda. Gelin hep birlikte o güne gidelim...

ÖZEL İÇERİK - HAZAL PALAVAR - İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham ile 3 kez gol krallığı yaşayan Harry Kane, bir dönem takımı için kaleye geçerek ilginç bir hata yapmıştı. 

Tarih 23 Ekim 2014… O dönem  Beşiktaş’ın da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi, C Grubu maçında Tottenham, Yunan rakibi Asteras’ı ağırlar. Ev sahibi için rahat bir maç olur. İlk yarıyı 2 golle tamamlarlar. İngiltere temsilcisini farka taşıyan gollerin 3'ünü, o zamanlar 21 yaşında olan Harry Kane atar. Yıldız oyuncu hatrick yaparak zaten parlar. Kısaca maçın adamıdır. Ancak onu bu maçta yıldızlaştıran olay ise kaleye geçmesidir. 

DETAYLAR YOUTUBE KANALIMIZDA

Türkiye Gazetesi İçerik Editörü Hazal Palavar, Harry Kane'nin kalecilik performansını anlattı.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...