Güneş battı, Kartal karardı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Güneş battı, Kartal karardı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Şenol Güneş sabaha kadar süren toplantının ardından görevi bıraktı. Siyah beyazlı yönetim de olağanüstü seçimli kongreye gitme kararı aldı. Ahmet Nur Çebi aday olmakta kararsız.

MURAD TAMER'İN HABERİ- Beşiktaş’ta perşembe gecesi saatler 21.20’yi gösterene kadar işler yolundaydı. Lugano’nun 9 dakika içinde bulduğu gollerden sonra Şenol Güneş’in de, yönetimin de dünyaları yıkıldı. Lugano mağlubiyeti sonrası Şenol Güneş takım otobüsüne binmedi. Yönetimle toplantı yapmak istediğini bildirdi. Bunun üzerine stadın yanında bulunan yönetim binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. Şenol Güneş, yönetime olan tepkileri daha fazla göğüslemek istemediğini söyledi. Kimse Güneş’ten görevi bırakmasını beklemiyordu ama tecrübeli hocanın kararı kesindi.

ÇEBİ ISRAR ETMEDİ

Başkan Ahmet Nur Çebi aynı zamanda yakın dostu olan Şenol Güneş’in yüz ifadesinden pes ettiğini anladı. Güneş’in şu sözleri de yöneticilerin baskı yapmasını engelledi: “Beşiktaş’ta adımın daha fazla kötü anılmasını istemiyorum. Artık bu birlikteliğin olumluya gitme şansı yok. Kan değişikliği takımı kurtarabilir. Herkes hakkını helal etsin...” Başkan Ahmet Nur Çebi bunun üzerine yönetime olağanüstü seçimi tavsiye etti. Yönetim kurulu kararıyla aralık ayında seçim yapılması kararı alındı. Başkan Çebi’nin yeniden aday olmak konusunda ise kararsız olduğu, danışmanlarıyla konuyu istişare ettikten sonra kararını açıklayacağı öğrenildi.

SEÇİME KADAR BURAK YILMAZ

Şenol Güneş’in istifası üzerine dünkü idmanda takımın başında Burak Yılmaz vardı. Başkan Çebi’nin yönetimini yenileyerek yeniden seçime girebileceği belirtilirken, aralık ayında yapılacak seçime kadar takımı Burak Yılmaz’ın çalıştıracağı ileri sürüldü. Kongre kararının çok sıcak olması ve kısa süreli çalışmayı kabul edecek bir hoca bulunmasının zor olacağından seçime kadar altyapı koordinatörü Mehmet Ekşi’yle birlikte Burak Yılmaz’ın kulübede olacağı öğrenildi.

SABOTAJ MI VAR?

Beşiktaş’ta üst üste alınan kötü sonuçlar ve kötü futbolun sebebi olarak takımda yabancı oyunculardan oluşan bir grup gösteriliyor. Kulislerde yüksek sesle konuşulan bu dedikodulardan teknik heyet son derece rahatsız. Söz konusu grubun, Salih Uçan’ın Adana Demirspor maçında sertçe itilmesi üzerine Şenol Güneş’le ipleri tamamen kopardığı, sahadaki ruhsuz, temassız ve temposuz futbolun da sebebinin de hocaya olan tepki olduğu konuşuluyor. 

EN KÖTÜ SEZON

Beşiktaş’a tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşatan Şenol Güneş’in bu sezonki performansı büyük hayal kırıklığına yol açtı.  Siyah beyazlılarda altıncı sezonunu geçiren Güneş, söz konusu sezonların hiçbirinde ilk altı haftada iki yenilgi yaşamamıştı. Güneş, sezon başı itibarıyla Beşiktaş’ın başında en düşük puanı toplayıp, en çok gol yenilen ve en az gol atma sayısına ulaşılan sezonunu yaşadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...