Hasan Arat kasayı parayla dolduracak! Avrupa’nın 2 dev kulübü Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat kasayı parayla dolduracak! Avrupa’nın 2 dev kulübü Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dönemde Beşiktaş forması ile göstermiş olduğu muazzam performansla taraftarların gönlünü kazanan Semih Kılıçsoy’un geleceği şimdiden merak konusu oldu. Adı sık sık transfer listelerinde anılan genç yıldız için Avrupa’nın 2 dev kulübü harekete geçti. Başkan Hasan Arat, kasayı parayla dolduracak. Rennes ve Leipzig yetkilileri, Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor.

Beşiktaş forması ile göstermiş olduğu performansla büyük kulüplerin ilgisini çeken Semih Kılıçsoy ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. 18 yaşındaki futbolcu için Avrupa’nın 2 dev kulübü harekete geçti. Fransız kulübü Rennes ve Alman ekibi Leipzig'in görevlendirdiği scout ekipleri bugün oynanacak İstanbulspor-Beşiktaş maçında Semih için izlemeye geliyorlar. 

AVRUPA’NIN 2 DEV KULÜBÜ İSTANBUL’A GELİYOR 

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Fransız kulübü Rennes ve Alman ekibi Leipzig yıldız isim için İstanbul’a geliyor.

Hasan Arat kasayı parayla dolduracak! Avrupa’nın 2 dev kulübü Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor - 1. Resim

HASAN ARAT KASAYI PARAYLA DOLDURACAK

Scout ekipleri Kılıçsoy’u İstanbulspor-Beşiktaş maçında izleyecek. İki kulübün de Beşiktaş'ın kapısı çalabilme ihtimalinin bulunduğu da gelen haberler arasında.

Hasan Arat kasayı parayla dolduracak! Avrupa’nın 2 dev kulübü Semih Kılıçsoy için İstanbul’a geliyor - 2. Resim

2028 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Siyah-beyazlı formayla bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan genç futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 9 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sabri Varol25 Şubat 2024 18:43

GS iyi futbolcuyu satıp para kazandı ve hemen elendi. BJK zaten dipte iyi olanı satıp daha aşağılara gitmesinde sakınca yok. Bizim büyükler Avrupa'daki takımların oyuncu takviyesi. Yani ligin Anadolu takımları gibi. Kimse başarı beklemesin. Avrupanın kötüleri arasında olmak normal.

Sonraki Haber Yükleniyor...