Kayserispor ile Hatay puanları paylaştı! Volkan Demirel skordan memnun değil

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kayserispor ile Hatay puanları paylaştı! Volkan Demirel skordan memnun değil

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor kendi evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı. Kayserispor'da karşılaşmanın 36.dakikasında Arif Kocaman kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından skordan memnun olmadığını söyledi.

Kayserispor ile Hatayspor Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hatayspor, karşılaşmanın 2.dakikasında Doğukan Sinik'in attığı golle öne geçti. Ev sahibi bu gole 23.dakikada  Mehdi Bourabia ile cevap verdi. Kayserispor'da 76. dakikada Arif Kocaman kırmızı kart gördü.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Kalan dakikalarda taraflar eşitliği bozamadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım puanını 36'ya, bordo-beyazlı ekip ise 30'a yükseltti. 

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Volkan Demirel, skordan memnun olmadığını söyledi.

Kayserispor ile Hatay yenişemedi! Volkan Demirel skordan memnun değil - 1. Resim

ÖZGÜVENİ SAĞLAYAMADIK

Volkan Demirel açıklamasında, "Daha sonra 15-16'ncı dakikadan sonra Kayserispor'un oyunu başladı. Bunun sonucunda da 2 pozisyon bulup, beraberlik golünü bulmayı bildiler. Biz ise biraz daha skoru koruma ve gol yemeyelim düşüncesiyle o öz güveni sağlayamadık. Biraz daha öz güvenimiz olsa belki skor olarak 2'yi yakaladıktan sonra galip gelerek gitmek daha iyi olurdu. İkinci yarıda Kayserispor'un oyunda üstünlük kurmak istemesi sonrası 4 oyuncu değişikliği yaptık. Çünkü yeni transferlerimizden 5'i aynı anda sahadaydı. Henüz tam olarak hazır değillerdi." dedi.

1 PUANDAN MUTLU DEĞİLİM

Bazı bireysel hatalardan dolayı Kayserispor'un 2'nci golü atabileceğini anlatan Demirel, "Deplasmanda çekiştiğin bir takımla bir puan almak iyi olarak gözükebilir ama ben hem oyun hem de alınan bir puandan mutlu değilim. Üç puan almamız gereken bir maçtı." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...