Kerem Aktürkoğlu'na rekor teklif! Yıldız oyuncu hayallerine kavuşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu'na rekor teklif! Yıldız oyuncu hayallerine kavuşuyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla ön plana çıkan Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa kulüpleri yakın ilgi gösteriyor. Geçen sezon takımdan ayrılmayan Türk yıldızın bu sezon ayrılma ihtimali bulunuyor.

Süper Lig'de 33. haftaya lider giren Galatasaray'da şampiyon yolunda kritik bir maça çıkılacak. Sarı-kırmızılılar, 8 Mayıs Pazartesi evinde Başakşehir'i konuk edecek. Son 2 haftada Fatih Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray, bu kez kazanarak taraftarını sevindirmek istiyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA YAKIN MARKAJ

Galatasaray'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu'na İspanya ve İngiltere'nin ardından bu kez İtalya'dan talip çıktı. Milli oyuncunun gelişimini yakından takip eden Milan'ın Galatasaray'a sezon sonunda teklif yapabileceği iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu'na rekor teklif! Yıldız oyuncu hayallerine kavuşuyor

HEDEF EN AZ 15 MİLYON EURO

Piyasa değeri 13 milyon euro olan Kerem için en az 15 milyon euro gelir hedefleyen Galatasaray'ın bu rakamın altında gelecek teklifleri kabul etmeyeceği öğrenildi. Öte yandan yönetimin takımda kalması durumunda 24 yaşındaki yıldızın sözleşmesini uzatarak zam yapmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bu sezon 33 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 10 gol atıp, 8 de asist yaptı. Okan Buruk'un en çok güvendiği isimlerin başında gelen yıldız oyuncu toplam 2273 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...