Sacha Boey'den rekor kazanç! Galatasaray'ın yıldızına Avrupa'dan dev talip

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sacha Boey'den rekor kazanç! Galatasaray'ın yıldızına Avrupa'dan dev talip

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sacha Boey için Avrupa kulüpleri yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Başarılı sağ bekin sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Sacha Boey'e teklif yağıyor. Daha önce Fransa ve İtalya'dan talipleri olduğu bilinen 22 yaşındaki oyuncuya bu kez İngiltere'den ilgi var. Premier Lig ekibi Crystal Palace, uzun süredir takip ettiği Boey için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Oyuncunun kişisel gelişiminden memnun olan İngilizlerin, sezon sonunda girşimlerini hızlandıracağı iddia edildi. Okan Buruk'un en çok güvendiği isimlerin başında gelen genç oyuncunun şartların oluşması durumunda ayrılmaya sıcak bakıyor.

Sacha Boey'den rekor kazanç! Galatasaray'ın yıldızına Avrupa'dan dev talip

SACHA BOEY İÇİN EN AZ 25 MİLYON EURO

Piyasa değeri 11 milyon euro olan Kamerunlu oyuncudan en az 25 milyon euro gelir hedefleyen Sarı-kırmızılılar, bu rakamın altında gelecek teklifleri değerlendirmeyeceği belirtildi. Bu sezon 29 resmi maça çıkan Boey, 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...