Trabzonspor'da sürpriz 2 ayrılık! Sezon başı 3'er yıllık sözleşme imzalanmıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da sürpriz 2 ayrılık! Sezon başı 3'er yıllık sözleşme imzalanmıştı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Yeni teknik direktör Nenad Bjelica önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, kadroda düşünülmeyen isimleri belirlemeye başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Vitor Hugo ve Bruno Peres ile yollarını ayıran Trabzonspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Abdullah Avcı'nın ardından göreve gelen Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayan Karadeniz ekibi, sezon başı 3'er yıllık sözleşme imzalayan Stefano Denswil ve Jens Stryger Larsen ile yollarını ayrımak istiyor.

Trabzonspor'da sürpriz 2 ayrılık! Sezon başı 3'er yıllık sözleşme imzalanmıştı

DENSWILL VE LARSEN YOLCU

TRT Spor'un haberine göre bordo-mavililerin iki oyuncunun da sözleşmesini feshetme isteğinde olduğu belirtildi. Maaş bütçesini düşürmek isteyen yönetimin yeni sezonda Denswil ve Larsen'in kesin olarak kadroda düşünmediği öğrenildi.  Bu sezon 28 resmi maça çıkan Denswil, 1 gol ve asist katkısında bulunurken, Larsen de 39 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor, 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Larsen'e senelik 1 milyon 200 bin ve 153 bin euro imza parası, Denswill'e de 1 milyon 250 bin euro ve 900 bin euro imza parası ödüyor.

Trabzonspor'da sürpriz 2 ayrılık! Sezon başı 3'er yıllık sözleşme imzalanmıştıLa

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...