Abdullah Avcı geri dönüyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdullah Avcı geri dönüyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Trabzonspor'u geçen sezon Süper Lig şampiyonu yapan Abdullah Avcı, bu sezon alınan kötü sonuçlar sonrası istifa etmişti. Yeni sezonda yeniden sahalara dönmek isteyen Avcı'nın A Milli Takım başta olmak üzere 2 takımla adı anılıyor.

Geçen sezon Trabzonspor'u Süper Lig şampiyonu yaparak tarihe geçen Abdullah Avcı'nın A Milli Takım ile anlaştığı öne sürülmüştü. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin "Stefan Kuntz ile devam ediyoruz" ifadelerine rağmen Alman hocanın görevden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Bu sezon Bordo-mavili takımla beklenen performansı veremediği için istifa eden Avcı'nın yeni sezonda bir takımda çalışmak istediği iddia ediliyor. Süper Lig'den Başakşehir ve Fenerbahçe'nin olası teknik direktör ayrılığında tecrübeli antrenörü listesine dahil edebileceği öğrenildi.

ABDULLAH AVCI HANGİ TAKIMA GİDECEK?

Türkiye Gazetesi Youtube kanalında Abdullah Avcı'nın yeni sezondaki durumuna dair son detayları paylaştık. Detayları videodan öğrenebilirsiniz.

ABDULLAH AVCI A MİLLİ TAKIM KARNESİ

Daha önce 2012-2013 yılları arasında A Milli Takım'da görev alan Abdullah Avcı, 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti. Söz konusu karşılaşmalarda 26 gol atan Avcı'nın öğrencileri kalesinde 22 gol gördü.

Abdullah Avcı geri dönüyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

Abdullah Avcı geri dönüyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...