Onuralp Bitim'den Chicago Bulls'a 2 yıllık imza! Yılda 560 bin dolar maaş alacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Onuralp Bitim'den Chicago Bulls'a 2 yıllık imza! Yılda 560 bin dolar maaş alacak

SPOR Haberleri

Frutti Extra Bursaspor formasıyla EuroCup'ta yılın 5'ine seçilen ardından da Chicago Bulls'la anlaşan Onuralp Bitim, NBA ekibine 2 yıllık resmi imzayı attı. Anadolu Efes'in "Boris" lakaplı unutulmaz skoreri Mustafa Kemal Bitim'in oğlu olan Onuralp Chicago Bulls'tan yıllık 560 bin dolar maaş alacak. NBA'de Alperen Şengün, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'dan sonra 4. Türk Onuralp Bitim oldu.

NBA ekiplerinden Chicago Bulls, milli basketbolcu Onuralp Bitim ile iki yönlü kontrat imzaladığını açıkladı.

Doğu Konferansı ekibinde yapılan açıklamaya göre, 24 yaşındaki basketbolcu, bu sözleşmeyle ihtiyaç durumuna göre NBA'de veya Gelişim Ligi'nde (NBA G League) forma giyebilecek. Onuralp Bitim, NBA'de normal sezonda en fazla 50 maça çıkabilecek.

ONURALP BİTİM'İN BULLS MAAŞI NE KADAR?

ABD basınında yer alan haberlere göre, milli basketbolcu, Chicago Bulls'tan yıllık 560 bin dolar maaş alacak.

Geçen sezon Frutti Extra Bursaspor formasıyla 30 lig maçında forma giyen Onuralp; 18,4 sayı, 4,8 ribaunt, 3,6 asist ve 1,2 top çalma ortalamalarını yakalamıştı.

Aynı dönem 7Days Avrupa Kupası maçlarında da 18,1 sayı, 3,8 ribaunt, 3,2 asist ve 0,8 top çalma ortalamasını tutturan milli oyuncu, organizasyonun en iyi ikinci 5'ine seçilmişti.

https://twitter.com/chicagobulls/status/1683922855090610180

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...