Real Madrid B planına geçti! Arda Güler İtalyan devine transfer oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:
Real Madrid B planına geçti! Arda Güler İtalyan devine transfer oluyor

Spor Haberleri  / Fanatik

Real Madrid dün La Liga’nın 24. haftasında Girona'yı sahasında ağırladı. Kritik maçta Arda Güler’in 14 dakikalık performansı göz doldururken eflatun-beyazlılar rakibini 4-0 mağlup ederek 3 puanı almaya bildi. İspanya basınında çıkan son haberlere göre ise, Real Madrid milli yıldızımız Arda Güler’i İtalyan devine transfer ediyor. 18 yaşındaki süper solağın İtalya Serie A'ya transfer olacağı bildirildi.

Fenerbahçe’den 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid’de transfer olan Arda Güler ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Teknik Direktör Carlo Ancelotti ile bir türlü yıldızı barışmayan genç yıldız hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid B planına geçti. Arda Güler, İtalya devi Milan’a transfer oluyor. 

“DÜNYANIN EN İYİ KULÜBÜNDE MUTLUYUM” 

Geçtiğimiz haftalarda Arda Güler’in Barcelona’ya transfer olmadığı için pişman olduğu öne sürülmüştü. Çıkan iddialar sonrasında Güler, "Beni hiç tanımıyorlar. Dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Benim de yakında zamanım gelecek." açıklamasında bulundu. 

Real Madrid B planına geçti! Arda Güler İtalyan devine transfer oluyor

REAL MADRİD B PLANINA GEÇTİ 

Yapılan açıklama sonrası Real Madrid'i yakından takip eden yayın organı olan Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre; Arda Güler’in transfer edileceği öne sürüldü. Real Madrid’din Arda'nın yeteneklerine güvendiği ancak daha hızlı gelişebilmesi için yıldız futbolcunun ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmesi gerektiğine kadar verdiği bildirildi.

Real Madrid B planına geçti! Arda Güler İtalyan devine transfer oluyor

İTALYA DEVİNE TRANSFER OLUYOR 

Arda Güler’in ilk 11’de yer bulamadığı için gelişiminin olumsuz etkilendiği belirtilerek İtalya devi Milan’a transfer olacağı gündeme getirildi. Real Madrid'in 'Brahim Diaz' planını devreye sokacağı aktarıldı. Diaz, Real Madrid'den AC Milan'a iki kez kiralanmış ve İtalya Serie A'da gelişim göstermişti. Los Blancos şimdi aynı planı Arda için devreye sokacak ve yıldız futbolcuyu muhtemelen yaz transfer döneminde İtalya'ya kiralayacak.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...