Rıdvan Dilmen Okan Buruk'un yeni adresini açıkladı: ‘Bunu bir yere yazalım’

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen Okan Buruk'un yeni adresini açıkladı: ‘Bunu bir yere yazalım’

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 yendiği karşılaşma sonrası çok çarpıcı iddialarda bulundu. Sarı-kırmızı ekibin teknik direktörü Okan Buruk’un yeni adresi ile ilgili önemli bilgiler veren Dilmen, "Bir yere yazalım” diyerek duyurdu. Okan Buruk’un yeni adresi belli oldu.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 yendiği karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, teknik direktör Okan Buruk’un yeni adresini açıkladı. Buruk'un bir gün A Milli Takım'ın başına geçeceğini belirten Dilmen, "Bir yere yazalım; bir gün A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Allah izin verirse Okan Buruk olacak ve kalacaktır." ifadelerini kullandı. 

OKAN BURUK’UN YENİ ADRESİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor'un Galatasaray'a 5-1 yenildiği maçı yorumlayan eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Okan Buruk ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. 

Rıdvan Dilmen yaptığı değerlendirmede, "Bir yere yazalım; bir gün A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Allah izin verirse Okan Buruk olacak ve kalacaktır. Montella'ya da başarılar diliyorum ama bir gün olacaktır. ' Galatasaray'dan ayrılsın' anlamında söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen Okan Buruk'un yeni adresini açıkladı: ‘Bunu bir yere yazalım’

“BEN BÖYLE HOCALARA BAYILIRIM” 

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye'de ilk etapta 3 isim çok konuşulur; Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli. UEFA şampiyonu olmuştur Fatih Terim. Jenerasyonun büyük bir kısmı Fatih Terim zamanında Galatasaraylı olmuştur. Mustafa Denizli'nin de hem milli takımda hem de 'Üç büyüklerde şampiyonluğu önemlidir. Şenol Güneş'in de aynı şekilde milli takım ve kulüp başarıları… Peki Okan Buruk bu işin neresinde?

Ben bir şey yapan teknik direktörlere bayılırım. Okan Buruk şu an 3. Lig'de olan Akhisarspor ile kupa kazanıp Avrupa'ya götürdü. Yetmedi bütün sezon stadı dolmayan Başakşehir ile şampiyon oldu. Yetmedi şimdi Galatasaray ile şampiyonluk…

Rıdvan Dilmen Okan Buruk'un yeni adresini açıkladı: ‘Bunu bir yere yazalım’

“BUNU BİR YERE YAZIN” 

Okan Buruk büyük takım, küçük takım demeden 3 tane kupayı aldı. Bu arada sonucu iyi olmasa da Şampiyonlar Ligi'nde bir oyun ortaya koydu. Taktiksel varyasyonlar yapmasa Akhisar ile kupa alamazsın, Başakşehir ile şampiyon olamazsın. Geleneğin dışında oyunlar oynuyor.”

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...