Salih Uçan ile Beşiktaş yönetimi arasında zemin polemiği! Yayıncı kuruluş üzerinden mesaj gönderdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Salih Uçan ile Beşiktaş yönetimi arasında zemin polemiği! Yayıncı kuruluş üzerinden mesaj gönderdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Salih Uçan, kulüple yayıncı kuruluş üzerinden polemiğe girdi! Sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan 29 yaşındaki orta saha "Geçen seneye göre zeminimiz git gide kötüye gidiyor. Bu mesaj kime gidiyorsa artık" sözleriyle yönetimi hedef aldı. Siyah-Beyazlı yönetim ise 2-1 kazanılan Kayserispor maçından sonra Salih'e cevaben zemin açıklaması yaptı.

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 3 puanı getiren golü Oxlade-Chamberlain, asisti ise Salih Uçan yaptı. Maça ilk 11'de başlayan Salih Uçan futbolu kadar maç sonu açıklamasıyla da gündeme geldi.

YAYINCI KURULUŞ ÜZERİNDEN MESAJ

Maçın ardından beIN SPORTS'a konuşan tecrübeli orta saha, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü 2-3 günde bir maç oynuyoruz, psikolojisi kolay değil. Maçları ilk yarıda kopartmak ya da farkı açmak istiyoruz. Biz gol kaçırdıkça Anadolu takımlarının motivasyonu artıyor. Biraz gerginlik oluyor tabii ama kazanınca mutlu oluyoruz. Geçen seneye göre zeminimiz git gide kötüye gidiyor. Bu mesaj kime gidiyorsa artık. Dikkat etmemiz gerekiyor." dedi.

YÖNETİMDEN CEVAP GECİKMEDİ

Beşiktaş yönetimi ise sosyal medya hesapları üzerinden Salih Uçan'a cevap verdi:

"Beşiktaş Stadyumu’nun zemin çalışmaları her zaman olduğu gibi titizlikle devam etmektedir. Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer çim sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. 

Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve Futbol A Takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir."

https://twitter.com/Besiktas/status/1706026230842024156

Salih Uçan ile Beşiktaş yönetimi arasında zemin polemiği! Yayıncı kuruluş üzerinden mesaj gönderdi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...