Savaş futbol dünyasını da vurdu! Ukrayna’nın efsanevi futbolcusu ülkesine seslendi

Düzenleyen:
Savaş futbol dünyasını da vurdu! Ukrayna’nın efsanevi futbolcusu ülkesine seslendi

SPOR Haberleri

Efsane Ukraynalı futbolcu Andriy Shevchenko, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaş ilan etmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Rusya’ya karşı sert bir tepki gösteren Shevchenko, "Ukrayna benim vatanım. Halkımla ve ülkemle her zaman gurur duydum! Çok zor zamanlardan geçtik ve geçtiğimiz 30 yılda millet olarak şekillendik!" ifadelerini kullandı.

Ukrayna’nın efsanevi futbolcusu Andriy Shevchenko, Rusya’nın askeri işgaline karşı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Rusya’ya sert bir tepki gösteren Shevchenko, "Ukrayna benim vatanım.” diyerek ülkesine destek oldu. 

“UKRAYNA BENİM VATANIM” 

Shevchenko sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ukrayna benim vatanım! Halkımla ve ülkemle her zaman gurur duydum! Çok zor zamanlardan geçtik ve geçtiğimiz 30 yılda millet olarak şekillendik! Samimi, çalışkan ve özgürlüğüne düşkün vatandaşlardan oluşan bir millet, bu bizim en önemli varlığımızdır!" dedi. 

Savaş futbol dünyasını da vurdu! Ukrayna’nın efsanevi futbolcusu ülkesine seslendiAndriy Shevchenko'nun paylaşımı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...