Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması! Ali Koç'a yeşil ışık yaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması! Ali Koç'a yeşil ışık yaktı

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yeni teknik direktör adaylarını belirledi. Listede olduğu konuşulan Sergen Yalçın, sessizliğini bozdu.

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve 2020-2021 sezonunda şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili Sports Digitale'ye konuşan Yalçın, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz." yorumunda bulunarak yeşil ışık yaktı.

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması! Ali Koç'a yeşil ışık yaktı

FENERBAHÇE YENİ HOCAYI HAFTAYA AÇIKLAYACAK

A Milli Takım ile de anılan Sergen Yalçın'ın yeni sezonda bir takım çalıştırmak istediği ve tekliflere açık olduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı, Vincenzo Montella ve İsmail Kartal ile de bir araya gelmesi beklenen Sarı-lacivertlilerin, gelecek haftaya kadar yeni teknik direktörünü duyurması bekleniyor.

FENERBAHÇE İLK TRANSFERİNİ DUYURDU

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...