Shakhtar Donetsk ile Galatasaray arasında Tete gerilimi! FIFA'lık oldular...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Shakhtar Donetsk ile Galatasaray arasında Tete gerilimi! FIFA'lık oldular...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi nedeniyle FIFA'ya başvuruda bulunduğunu duyurdu. Ukrayna devi Brezilyalı futbolcunun geçen yaz sözleşmesini haksız şekilde feshettiği iddiasıyla FIFA'ya başvuruda bulunmuştu.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, eski oyuncusu Mateus Cardoso Lemos Martins (Tete) ile Galatasaray'ı, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini haksız şekilde feshettiği iddiasıyla FIFA'ya başvuruda bulundu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR

"2023-2024 birinci transfer ve tescil döneminde sözleşme imzalanan profesyonel futbolcumuz Tete'nin eski kulübü Shakhtar Donetsk tarafından; oyuncu ile olan sözleşmenin kendileri tarafından haklı nedenle feshedildiğinin tespiti, Tete'nin ise sözleşmesinin haklı nedenle feshine sebep olduğu iddiasıyla, oyuncumuz ve şirketimiz aleyhine FIFA nezdinde başvuruda bulunulmuştur."

Ayrıca, FIFA nezdinde yürütülecek yargılamaya ilişkin sürecin Galatasaray tarafından titizlikle takip edildiği aktarıldı.

DEVLER LİGİ'NDE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Tete'nin Kopenhag'a attığı gol UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk haftanın en iyi golü seçildi. Brezilyalı yıldız maçın da en iyi oyuncusu ödülüne layık görülmüştü.

Shakhtar Donetsk ile Galatasaray arasında Tete gerilimi! FIFA'lık oldular...

23 yaşındaki futbolcu Galatasaray'la 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...