Süper Lig'de Yılmaz Vural sürprizi! Tecrübeli hoca son noktayı koydu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Süper Lig'de Yılmaz Vural sürprizi! Tecrübeli hoca son noktayı koydu

SPOR Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri... Teknik direktör Yılmaz Vural, Samsunspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Samsun'a giden Vural, özel işleri için geldiğini ama çalışmaya açık olduğunu açıkladı.

Geçen sezon TFF 1. Lig'de şampiyon olarak 11 yıllık Süper Lig özlemine son veren Samsunspor, yeni sezonda beklentilerin altında kaldı.

Hüseyin Eroğlu ile sezona başlayan Karadeniz ekibi, alınan başarısız sonuçlar sonrası yollarını ayırarak son 2 haftaya yardımcı hocayla çıkmıştı.

Henüz yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlamayan Samsunspor'da gözler göreve gelecek isme çevrildi.

Süper Lig'de Yılmaz Vural sürprizi! Tecrübeli hoca son noktayı koydu

YILMAZ VURAL'DAN SAMSUNSPOR AÇIKLAMASI

Bugün Samsun'da görüntülenen Yılmaz Vural, takımın başına geçeceği yönündeki haberlere cevap verdi.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Vural, “Samsun’a özel bir iş için geldim. Sağ olsunlar insanlar bizi Samsunspor’a yakıştırmışlar. Yönetimsel anlamda ilişki kurduğumuz kimse yok. Henüz benimle iletişime geçen olmadı. Konuşan olursa biz de bir şeyler konuşuruz. Bu akşam Samsun’dan döneceğim. Bir fabrikanın daveti üzerine Samsun’a geldim. Bir söyleşiye katılacağım. Samsunspor takımında daha önce de çalıştım. Buradaki insanlar ile aramız çok iyi. Bir teklif gelirse değerlendirmek isteriz. Şu anda öyle bir yaklaşım olmadı” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...