Trabzonspor rekor için sahaya çıkacak

Düzenleyen:
Trabzonspor rekor için sahaya çıkacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bugün tarihi rekor için sahaya çıkıyor. Borda-Mavili ekip Süper Lig’in 19’uncu haftasında kendi sahasında Başakşehir’i ağırlayacak. Taraftarı önünde rakibi karşısında puanlarla ayrılması halinde Trabzonspor, Süper Lig’de en çok puan toplayan ekip olarak adını tarihe yazdıracak.

Ligde fırtınalar estiren ve zirvede haftalardır yanına kimseyi yaklaştırmayan Trabzonspor, ilk yarının son maçında sahasında Başakşehir’i ağırlayacak. Emre Belözoğlu ile büyük bir çıkış yakalayan ve küme düşme hattından ligde üçüncü sıraya kadar tırmanan Başakşehir, ligin en formda takımlarından biri olarak dikkati çekiyor. Bu karşılaşma usta-çırak kapışmasına da sahne olacak. Yıllarca Başakşehir’in başında, Emre Belözoğlu’nun kaptanlığında şampiyonluklar kovalayan Abdullah Avcı, eski talebesine ve takımına karşı galibiyet peşinde koşacak.

FENER'İ YAKALADI BİLE

Trabzonspor ise taraftarı önünde Türk futbol tarihinde yeni bir rekor daha kırmak için mücadele edecek. Trabzonspor, bu sezon 18. hafta sonunda elde ettiği 14 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle 45 puan topladı. Karadeniz ekibi, Başakşehir karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılması hâlinde ilk yarılar itibarıyla Süper Lig’de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçecek. 2005-06’da Fenerbahçe, ilk yarıda 45 puan toplamayı başarmıştı. Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş ise 21 takımlı sezonda 44 puan toplayabilmişti. 

STAT YİNE DOLACAK

Trabzonsporlu taraftarlar, ilk yarının son maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın “Tribünleri doldurun” çağrısı sonrasında biletlerin 
tükendiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...