Trabzonspor'da mesai başlıyor

Trabzonspor'da mesai başlıyor
Başlık ResmiTrabzonspor'da mesai basliyor

Trabzonsporlu oyuncuların sağlık kontrollerine başlandı. Karadeniz ekibi yeni sezon hazırlıkları için cuma günü Hollanda'da kampa girecek.

Kaydet
|
Trabzonspor'da futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri başladı. Bordo-mavili oyuncular 3 Temmuz Cuma günü Hollanda'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Trabzon'da toplanarak sağlık kontrolüne tabi tutuldu. Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Uğuran Çakır, İbrahim Demir, Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan özel bir hastanede bir dizi testten geçti.


Karadeniz ekibi cuma günü ilk etap hazırlık kampı için Hollanda'ya uçacak. Bordo-mavili futbolcular, Arnhem'de gerçekleştirilecek 12 günlük kamp çalışmaların ardından 14 Temmuz'da Trabzon'a dönecek ve 16 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Lüksemburg'un Differdange 03 veya Galler'in Bala Town takımıyla sahasında karşılaşacak. Trabzonspor'un, İngiltere'de 2. etap kamp çalışmaları yapmayı planladığı bildirildi. Bordo-mavili futbolculara sağlık kontrolleri sırasında çeşitli efor testleri de uygulandı.


Kaynak: Milliyet
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.