Trabzonspor'dan TFF'ye çağrı!
Trabzonspor, TFF'ye çağrıda bulunarak, kısa zamanda tüm kulüplerin divan başkanlık kurullarıyla ortak bir toplantı yapılmasını istedi.
Kaydet
|
"Hata insanlara mahsus bir sonuç olmakla birlikte, hakemlerin artık alışkanlık halini almış ve tekrarlanan eylemlerine 'insanlar hata yapar' zihniyeti ile yaklaşan TFF ve Kurullarının, başkalarının hatalarına acımasız tepki vermeleri çok doğru yaklaşım olmaz. Son hata yapanı cezalandırmak, diğer suç işleyenleri unutmayı gerektirmez. Yapılması gereken, federasyondan başlayarak, yönetici, teknik direktör, futbolcu ve taraftardan, spor medyasına kadar, Türk futbolunun bütün unsurlarıyla ilgili sorunları gerçekçi olarak masaya yatırıp, gerekli yeni yasaları ve yönetmelikleri çıkarmak ve de kulüplere profesyonel yönetim anlayışını dayatmaktır. Kulüplerin yöneticileri, kendi kurumları ve gelecekleri kaygısı ile dün olduğu gibi bugün de yanlış söylemler ve eylemlerde bulunmuş, bulunmaya da devam etmektedirler. Bunun yanı sıra; pozisyonlarını kaybetmemek için bazı yasaların ve yönetmeliklerin çıkmasına güçleri oranında engel olabilmektedirler.
TFF'ye çağrım bir an önce kendilerinin de tarafsızlığına gölge düşürmeyecek uygulamaları hayata geçirmeye hızla başlamalarıdır. Yeri gelmişken TFF'ye hatırlatmak isteriz ki; kulüplerin en tecrübeli ve tarafsız kalabilen kurulları Kulüp Divan Başkanlık Kurullarıdır. TFF'nin en kısa zamanda, tüm kulüplerin seçilme kaygısı olmayan Divan Başkanlık Kurullarıyla toplantılar yaparak, çözüm önerilerini değerlendirmesi, alınacak ortak kararları uygulamaya koyması, sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacaktır. Türk futbolunun geleceği için ilgili her kesimi empati yapmaya ve sağduyuya davet ediyorum.
Bizi Takip Edin
