Tugay Kerimoğlu Ali Palabıyık linçine katılmadı, Galatasaray taraftarlarından linç yedi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tugay Kerimoğlu Ali Palabıyık linçine katılmadı, Galatasaray taraftarlarından linç yedi!

SPOR Haberleri

Galatasaray efsanesi Tugay Kerimoğlu, Sarı-Kırmızılı camia 2-2'lik Alanyaspor maçının hakemine öfke kusarken beIN Sports ekranlarında "pasif kalmakla" eleştirildi. Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren ünlü yorumcu, "Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil" dedi.

Galatasaray'ın Ali Palabıyık isyanına destek olmayan Tugay Kerimoğlu sosyal medyada linç yedi! beIN Sports'ta yorumculuk yapan Galatasaray efsanesi, Sarı-Kırmızılı camianın 2-2'lik Alanyaspor maçındaki "doğrandık" tepkisine katılmadı.

Özellikle Twitter'da kendisine yönelik yapılan "Galatasaray'ın haklarını savunmuyor" eleştirilerine cevap veren Tugay Kerimoğlu, dün akşamki maç sonu yayınında şu ifadeleri kullandı:

"İKİ TWEET ATMAKLA ADAM OLUNMUYOR"

"Öyle iki tweet atmakla duruş sergilemek yok. İki tweet atmakla adam olunmuyor. Bugünkü kırmızı kartların verilme sebebi ben miyim? Galatasaray'ın berabere kalmasının ve yapılan değişikliklerin sebebi ben miyim? Ben burada objektif olmak zorundayım. İzleyenlerden özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam. Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil. Benim işim hakemi konuşmak değil. Hakemi bizden sonraki program konuşacak." 

https://twitter.com/abdullahbiricik/status/1584245129086279681  

https://twitter.com/uANESETBaba/status/1584285292277952513   

https://twitter.com/PesindeyizApp/status/1584460938337341440   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...