UEFA'dan 'Spartak Moskova' kararı: Leipzig çeyrek finalde

Düzenleyen:
UEFA'dan 'Spartak Moskova' kararı: Leipzig çeyrek finalde

SPOR Haberleri

Son dakika haberine göre UEFA, Avrupa Ligi son 16 turundaki Leipzig-Spartak Moskova eşleşmesini iptal etti.

UEFA'dan Rusya'ya yönelik yeni bir yaptırım kararı geldi. Alman Bild gazetesi, UEFA'nın Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi nedeniyle UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Leipzig-Spartak Moskova eşleşmesini iptal ettiğini yazdı. Bu kararla birlikte Alman ekibi Leipzig, direkt olarak çeyrek finale yükseldi.

"UEFA'YA GÜVENİYORUZ"

RB Leipzig takımının yöneticisi Oliver Mintzlaff yaptığı açıklamada, "İletişimde kalmaya devam ediyoruz. UEFA'ya ve onların vereceği karara güvenimiz tam. Maçların iptal edileceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Leipzig'ten yapılan açıklamada UEFA ile görüşmelerin sürdüğü ve Spartak Moskova eşleşmesiyle ilgili kararın yakın zamanda açıklanacağı belirtilmişti.

FİNAL RUSYA'DAN ALINMIŞTI

UEFA, 28 Mayıs'ta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini de Rusya'nın Saint-Petersburg şehrinden alıp, Paris'e vermişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...