Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman 'Şu an futbolun zamanı değil' diyerek duyurdu, ligden çekilecekler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman 'Şu an futbolun zamanı değil' diyerek duyurdu, ligden çekilecekler

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem 10 ili etkiledi. Spor Toto Süper Lig'de yer alan Atakaş Hatayspor ve Spor Toto 1. Lig'de bulunan Yeni Malatyaspor'un bazı futbolcular enkaz altında kaldı. Gelen acı haberler sonrası Yeni Malatyaspor'un Başkanı Ahmet Yaman ligden çekilme kararı aldıklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük deprem on ilimizi etkiledi. Depremden en çok etkilenen illerden Hatay ve Malatya'da ağır kayıplar verildi. Spor camiasından da acı haber geldi. Spor Toto Süper Lig'de yer alan Atakaş Hatayspor ve Spor Toto 1. Lig'de bulunan Yeni Malatyaspor'un bazı furtbolcular enkaz altında kaldı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman 'Şu an futbolun zamanı değil' diyerek duyurdu, ligden çekilecekler

Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat haberi geldi. Öte yandan enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve futbolcu Cristian Atsu ise hala haber alınamadı. Depremde ağır yara alan iki kulüp de ligden çekilmeye hazırlandığını duyurdu. 

MALATYA SPOR LİG'DEN ÇEKİLME KARARI ALDI

Deprem sonrası futbol ligleri TFF'nin aldığı kararla 1 hafta ertelendi. Yaşanan gelişmeler üzerine Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, yönetim kurulu ile bir araya gelerek ligden çekilme kararı alacaklarını duyurdu. Deprem sonrası futbol oynayamayacaklarını kaydeden Ahmet Yaman, "Şu an futbolun zamanı değil. Binlerce insanımız göçük altında, aileleri yas tutuyor, haberlerini bekliyor, cenazesini gömüyor. Biz de futbol oynayacağız. Söz konusu değil böyle bir şey. Şu an net bir karar almadık ama futbol oynayamayacağız. Yönetim kurulunu topladıktan sonra ligden çekilme kararını alacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...