Zorlu enerji şarj ağını iki katına çıkarıyor

Zorlu enerji şarj ağını iki katına çıkarıyor

T-Otomobil Haberleri

Zorlu Enerjinin elektrikli araç şarj istasyonu ağı Zorlu Energy Solutions'un (ZES) sarj ağı işletmeci lisansı başvurusu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylandı.

ALİ ÇELİK

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sıfır emisyonlu kesintisiz ulaşım için 1.100'ü aşkın noktada 1.900'e yakın istasyonda hizmet veren ZES, her geçen gün elektrikli şarj istasyonu sayısını artırmaya devam ediyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü İnanç Salman, elektrikli şarj istasyonu pazarının sağlıklı şekilde büyümesi için bu adımın önemli olduğunu belirterek "Türkiye'de toplam şarj ünitesi sayısı 3 bini buldu. Bu lisanslama ile önümüzdeki süreçte elektrikli araç pazarında ciddi bir ivmelenme başlayacağı öngörülüyor. Biz de EPDK'den aldığımız şarj ağı işletmeciliği lisansımız ile kendi şarj istasyonlarımızı kurmanın yanında sertifika vererek alt operatörlük sürecini de devreye alabilecek imkâna sahip oluyoruz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...