İkonik James Bond aracı rekor fiyata satıldı

Düzenleyen: / Kaynak: New York Post
İkonik James Bond aracı rekor fiyata satıldı

T-Otomobil Haberleri  / New York Post

James Bond film serilerinde yer alan ve ikonik hale gelen bir otomobil rekor fiyata alıcı buldu. 'Bond otomobili' denildiğinde akıllara gelen ilk otomobil olan 1964 model Aston Martin'in fiyatını duyan şaşırıp kalıyor.

Daniel Craig'in James Bond karakterini canlandırdığı 2021 yapımı 'No Time To Die' filminde kullanılan ve Sean Connery’ye ait olduğu açıklanan Aston Martin DB5 marka otomobil satışa çıktı. 'Bond otomobili' olarak tanımlanan araçların başında gelen 1964 model Aston Martin 2,4 milyon dolara satıldı. Söz konusu araç, beyazperdede Bond karakterini ilk defa canlandıran Sean Connery'ye aitti. 

Bond karakteri şimdiye kadar birçok oyuncu tarafından canlandırılmış, birçok araç kullanılmış olsa da, 1964 model Aston Martin'in ‘Bond otomobili’ olarak tanınan en popüler araç olduğunu söylesek yanlış olmaz. 2020'de hayatını kaybeden Sean Connery'e ait araç, garajda bulunuyordu. 

Monterey Otomobil Haftası'nda açık artırmaya çıkan Aston Martin DB5, 2,4 milyon dolara alıcı buldu. Satıştan elde edilen gelirin ise Sean Connery'nin kurduğu hayır kurumuna verileceği söylendi. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: New York Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...