Peugeot'un elektrikli SUV'u, yeni E-3008'in görselleri paylaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Peugeot'un elektrikli SUV'u, yeni E-3008'in görselleri paylaşıldı

T-Otomobil Haberleri  / Anadolu Ajansı

Peugeot, otomobilde teknoloji ile sürüş keyfini buluşturmaya devam ediyor. Peugeot,  SUV pazarındaki 'iddialı' aracı 3008 modelini, yenilenen tasarım ve elektrikli sürüş deneyimiyle satışa sunmaya hazırlanıyor.

Daha önce, Fransız markadaki değişimin bir sonraki adımı olarak paylaşılan yeni Peugeot Panoramik i-CockpitT görsellerinin ardından şimdi de yeni elektrikli fastback SUV olarak tanımlanan yeni PEUGEOT E-3008’in görselleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Yeni E-3008, göz alıcı tasarımıyla olduğu kadar üstün elektrikli menzili ve performansıyla markanın en popüler modeli olma misyonuna odaklanıyor. Yeni araç Fransa'daki ileri teknolojiye sahip Sochaux Fabrikası’nda “Next Level” (Sonraki Seviye) sloganıyla üretilecek .

Peugeot'un elektrikli SUV'u, yeni E-3008'in görselleri paylaşıldı

12 EYLÜL'E KADAR AÇIKLAMA YAPILMAYACAK

Yeni nesil 3008’de kullanılacak olan yeni nesil Peugeot i-Cockpit, ön konsolun üzerinde havada süzülüyor gibi duran etkileyici 21 inçlik yüksek çözünürlüklü kavisli panoramik ekrana, yeni bir kompakt direksiyona ve i-Toggles düğmelere sahip olacak.

Peugeot, 12 Eylül'de yapılacak tanıtım etkinliğine kadar, aracın teknik özellikleriyle ilgili açıklama yapmayacak.

Peugeot'un elektrikli SUV'u, yeni E-3008'in görselleri paylaşıldı

3 DONANIM SEÇENEĞİ BULUNACAK

Peugeot tarafından yapılan eski açıklamalara göre e-3008'de 3 donanım seçeneği bulunacak. Bunlardan muhtemelen en dolusu, 700 kilometre menzil değerine sahip olacak.

İçten yanmalı modelde 1.2 litrelik benzinli motor ile 1.5 litrelik dizel motor seçeneklerinin sunulması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...