Togg’u test eden sürücülerden tam puan

- Güncelleme:

T-Otomobil Haberleri

Geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Bursa’da açtığı mobil deneyim merkezleri ile kullanıcıların karşısına çıkan Togg, Antalya Konyaaltı ve Samsun’da aynı anda açtığı mobil deneyim merkezleri sayesinde halkla buluştu.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Bir şehirde iki ay açık kalması planlanan mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılar hem Togg ekosistemini deneyimleme hem de Togg T10X’i inceleme şansı buluyor.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş açıklamasında kullanıcı odaklı bir marka olduklarının altını çizerek “Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturuyoruz. Bu yıl deneyim merkezlerimizin sayısı 18’e ulaşacak. Ayrıca yıl içinde mobil deneyim merkezlerimizi 8 adede çıkarıp tüm Türkiye’yi dolaşacağız” dedi. Deneyim merkezleri vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, çocuklarda yerli otomobil heyecanına ortak oldu. Bir çoğu direksiyonunda poz verme yarışına girişirken Togg, vatandaşlardan yüksek beğeni aldı… 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...