Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Amazon Türkiye'de VIP satışlarına başladı

Amazon Türkiye'de VIP satışlarına başladı
Fotoğraf Başlığı Amazon Türkiye'de VIP satislarina basladi

ABD’li e-Ticaret devi Amazon, Türkiye satışlarına resmen başladı. 50 bin kişilik VIP müşteri listesi oluşturan Amazon’un ilk teslimatını geçtiğimiz hafta yaptığı öğrenildi. Amazon’un Türkiye geneli satışlarına ise yılın son çeyreğinde başlaması bekleniyor.

Kaydet
a- | +A

KARGO ÜCRETSİZ OLACAK
Amazon’la birlikte hem alıcıları hem de satıcıları sürprizler bekliyor. Türkiye e-ticaret piyasasına hızlı giriş yapmak isteyen firmanın rekabette üstünlük sağlamak için ücretsiz kargo hizmeti vereceği belirtiliyor. Satıcı tarafında ise komisyon oranları piyasanın çok altında, yüzde 10 olacak.
İlk teslimatla birlikte Amazon’un satış stratejisi de netleşmeye başladı. Amazon, Hepsiburada gibi “açık azaltma” yolunu izleyecek. Yani aynı marka ürün içerisinde fiyatı en düşük olana öncelik verilerek tüketici lehine rekabet ortamı oluşturulması hedefleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Teknoloji
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.