Google Flights nedir, nasıl kullanılır? Ucuz uçak bileti özelliği tanıtıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: webtekno.com
- Güncelleme:
Google Flights nedir, nasıl kullanılır? Ucuz uçak bileti özelliği tanıtıldı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / webtekno.com

Google hizmetlerinden birisi olan Google Flights son zamanların en çok merak edilen ve araştırılan konusu oldu. Peki, Google Flights nedir, nasıl kullanılır? Google Flights üzerinden ucuz uçak bileti nasıl bulunur. İşte o detaylar…

Google Flights hizmeti ile birçok havayolu firmasına ve havalimanına ulaşmak mümkün. Böylece uçak bileti aramak için başka siteleri tek tek dolaşmaya gerek kalmadan bir sistem üzerinden tüm havayolu firmalarını kıyaslayabiliyorsunuz. Bunun yanında yeni açılmış havalimanlarında dahil olmak üzere uçak kalkış iniş bilgilerine ulaşabiliyor ve gideceğiniz mesafelerin ne kadar süreceğini görebiliyorsunuz.

GOOGLE FLIGHTS UCUZ UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

Google Flights Dünyanın en büyük arama motorlarından birisi Google’nin uçuş arama motorudur. Bu servisteki amaç uçak bileti satın almak isteyenlere en ucuz biletleri bulmaktır. Google Flights üzerinden yapmanız gereken tek şey gidiş, dönüş ve tarihi belirlemek olacaktır.

Google Flights belirlediğiniz tarih ve rotalar arasında size en uygun biletleri tarayacak ve size en uygun olan uçuşları karşınıza çıkaracak. Gidiş-dönüş zaman ve fiyatlarını öğrenirken aynı zamanda yolculuğunuz boyunca ortalama harcayacağınız karbon emisyonu da görebileceksiniz.

Belirlediğiniz uçuştan sonra Google Flights size rezervasyon seçeneklerini karşınıza çıkaracak ve böylece size en uygun fiyattaki uçak biletini bularak satın alabileceksiniz.

Kalkış ve varış bilgilerinizi girdikten sonra uçuşları listeyebilirsiniz. Fiyatları takip etmek ve bilet fiyatları düştüğünde bilet satın almak istiyorsanız karşınıza çıkan ekrandan fiyatları takip et özelliğini açmanız gerekmekte. Takip ettiğiniz lokasyonlarda bilet fiyatlarının düşmesi durumunda Google sizi mail ile uyaracak.

Google Flights nedir, nasıl kullanılır? Ucuz uçak bileti özelliği tanıtıldı!

GOOGLE FLIGHTS AVANTAJLARI NEDİR?

  • Çok hızlı.
  • 12 boyunca tüm uçuşları basit bir ara yüzde görebiliyorsunuz.
  • Yeni sekme açmadan 7 farklı havaalanı seçerek arama yapabiliyorsunuz.
  • Aramalarınızı harita tabanlı yapabiliyorsunuz.
  • Ucuz bilet alarmı kurabilirsiniz.

GOOGLE FLIGHTS DEZAVANTAJLARI NEDİR?

Her zaman en ucuz fiyatlı uçuş bulanamayabiliyor. Gezi acentalarından fiyat bilgisi alındığı için küçük hava yolu şirketlerini ya da gezi acentalarını es geçebiliyor. Bu yüzden bazen aradığınız en ucuz bilet Google Uçuşlarda olmayabiliyor.

Gezi acentaları bazı zamanlar sistemlerine bilet fiyatlarını hatalı girdikleri zaman daha ucuz bileti bulunabiliyor fakat Google Uçuşlarda bunu görmek zor.

Aktif olmayan kampanyalarda görünüyor. Google Uçuşlar bileti rezerve edemeyeceğinizi ve hava yolu şirketini aramanızı isteyecek. Buna ghosting yani yok olma deniyor.

Google’de ucuz bir bilet bulmuş olsanız dahi sistem buna izin vermeyebilir. Daha yüksek bir ücretle karşılaşabilirsiniz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: webtekno.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...