GTA 6 için geri sayım! Tanıtım tarihi hakkında dikkat çeken iddia geldi

Düzenleyen: / Kaynak: SanInPlay (YouTube)
- Güncelleme:
GTA 6 için geri sayım! Tanıtım tarihi hakkında dikkat çeken iddia geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / SanInPlay (YouTube)

GTA 6 oyunu çok yakında Rockstar Games tarafından resmi olarak duyurulacak. Heyecan verici duyuru için geri sayım başlarken, etkinliğin tarihi ile ilgili önemli bir iddia ortaya çıktı.

GTA 6 ile ilgili yakında bir duyuru yapılması bekleniyor. İnternette dolaşan son söylentilere göre, önümüzdeki hafta gibi erken bir tarihte beklenen duyuru nihayet gerçekleştirilebilir.

GTA 6 İÇİN 3 ARALIK'A İŞARET EDİLİYOR

Gelen son söylentiler, bir Meta çalışanıyla bağlantılı olduğu iddia edilen isimsiz bir kaynağın, 3 Aralık'ta Facebook'ta şifreli bir gönderinin yayınlanmasının beklendiğini ortaya çıkardığı SanInPlay'in yakın tarihli bir videosuna dayanıyor.

Bu gönderi, Rockstar Games'in pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Mark Adamson ve The Game Awards'ın arkasındaki adam olarak bilinen GeoffKeighley'nin katılımıyla özellikle önem kazanıyor.

GTA 6 için geri sayım! Tanıtım tarihi hakkında dikkat çeken iddia geldi

3 Aralık tarihi Pazar gününe denk gelse de hayranların iyimser yaklaşmak için iyi nedenleri bulunuyor. RockstarGames, Red Dead Redemption 2'yi dünyaya duyurmak için yine bir Pazar gününü seçmişti. Sevilen oyun ilk kez 16 Ekim 2016 Pazar günü duyurulmuştu.

THE GAME AWARDS 2023'TE TANITILACAK

Dolayısıyla 3 Aralık'ta canlı bir teaserın yayınlanacağı ve ardından The Game Awards 2023'te tam bir duyuru yapılacağı fikri olası görünüyor. Ancak temkinli bir yaklaşımı sürdürmek ve bu söylentilere biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

3 Aralık'taki nihai duyuru ne olursa olsun, Grand Theft Auto 6 hakkında daha fazla bilgi için fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor. RockstarGames, oyunun resmi olarak Aralık ayı başında duyurulacağını kısa bir süre önce zaten doğruladı. Uzun bir bekleyişin ardından dizinin hayranları merakla bekledikleri yanıtlara çok yakında kavuşabilir.

Grand Theft Auto 6'nın lansmanı, henüz resmi bir tarih olmamasına rağmen şüphesiz video oyun endüstrisinde en çok beklenen etkinliklerden biri olarak öne çıkıyor. Geniş takipçi kitlesi ve serinin etkileyici mirasıyla oyuna dair her yeni detay büyük ilgiyle karşılanıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SanInPlay (YouTube)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...