'Instagram, Türkçe açılamıyor' hatası çileden çıkardı

Düzenleyen:
'Instagram, Türkçe açılamıyor' hatası çileden çıkardı

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram, Türkiye'deki pek çok kullanıcıyı çıldırtan bir hata ile gündemde. Platforma girmeye çalışan kullanıcılar, 'Instagram, Türkçe açılamıyor' hatası ile karşılaşıyor. Üstelik bu hatanın diğer dillerde de mevcut olduğu söyleniyor.

Teknoloji devi Meta'ya ait sosyal medya platformu Instagram, Türkiye'deki kullanıcıları çileden çıkaran bir hatayı halen düzeltemedi. Binlerce kullanıcı, uygulamayı açtığında ekranda 'Instagram, Türkçe açılamıyor' yazısı ile karşılaşıyor ve uygulamayı İngilizce kullanmak zorunda kalıyor. 

Webtekno'nun haberine göre, söz konusu hata diğer dillerde de gerçekleşiyor. Üstelik bu hatanın henüz bir çözümü de yok. Kimi kullanıcılar uygulamayı silip tekrar yüklediklerini ancak hatanın devam ettiğini belirtirken, bazıları ise uygulamadan dil değişikliği yaparak bile hatanın düzelmediğini aktarıyor. 

Resmi olmayan verilere göre 2 milyar kullanıcısı bulunan Insagram, son dönemlerde platforma getirilen yeni özellikler ile gündemde. Reels videolarına ağırlık vermeye başlayan şirket, TikTok'u en büyük rakibi olarak görüyor. Geçtiğimiz haftalarda şirket, direkt mesajlara bir takım yeni özellikler sunmaya başlamıştı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...