Mete Gazoz ve Melissa Vargas, realme'nin marka yüzü oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mete Gazoz ve Melissa Vargas, realme'nin marka yüzü oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

akıllı telefon üreticisi realme, Mete Gazoz ve Melissa Vargas ile anlaştı. İki milli sporcu, realme Türkiye'nin tanıtımlarında marka yüzü olarak yer alacak.

Ülkemizde de oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Çinli teknoloji üreticisi realme, yeni marka yüzlerini milli sporculardan yana kullandı. realme, dünya şampiyonu millî okçu Mete Gazoz ve kadın millî voleybol takımının yıldız oyuncularından Melissa Vargas ile anlaştı.

Donanımhaber'in aktardığı bilgilere göre, realme Türkiye CEO’su Weijian Zhou, anlaşmaya ilişkin şöyle konuştu:

"Spor dünyasını fetheden iki olağanüstü yetenek, Mete Gazoz ve Melissa Vargas'ı realme'nin Türkiye'deki yüzleri olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Her ikisi de realme'nin temsil ettiği cesaret ve adanmışlık ruhu ile en iyiyi sunmayı hedefleyen markayı seçen olağanüstü sporcular.

'Dare to Leap' ruhuyla hep dünyanın en iyileriyle birlikte cesaretle ilerlediğimiz bu yolda teknolojinin hızı ve sporun gücünü realme’de bir araya getiriyoruz. Dünyanın en iyileriyle büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz."

'FAZLA İYİ OLMA HEDEFİNİ BENİM KADAR BENİMSEYEN...'

Mete Gazoz, anlaşmaya ilişkin, "Yaptığım sporda mükemmelliğe ve yeniliğe değer veren, 'fazla iyi' olma hedefini benim kadar benimseyen dünyanın hızla büyüyen markalarından, realme ile benzer amaçlara ulaşmak için bir yola çıkmaktan gurur duyuyorum. Birlikte yeni zirveleri hedefleyeceğiz." dedi.

Melissa Vargas, "realme ailesinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum ve önümüzdeki dönemde birbirimize güç katacağımız süreci sabırsızlıkla bekliyorum. realme ile fazla iyi olmaya cesaret edenlerin dünyasında hep daha da fazla iyiyi hedefliyoruz." şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...