Türk bayrağı ve Atatürk portresi damga vurdu! Reddit R Place'da dev resim

Düzenleyen:
Türk bayrağı ve Atatürk portresi damga vurdu! Reddit R Place'da dev resim

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya platformlarından Reddit, 'R Place' isimli araç sayesinde kullanıcıların birlikte çizim yaparak büyük bir tuvalin içini doldurarmasını sağlıyor. Türk Twitch yayıncılarının da organize olduğu çizimde Türk Bayrağı ve Atatürk portesi uzun süre tuvalde kaldı.

Reddit, R Place ile kullanıcılara pikseller aracılığıyla çizim yapma fırsatı sunuyor. Binlerce kullanıcının yaptığı çizim dev bir tuvali dolduruyor. Çizim platformu tüm kullanıcılara açıkken, bireysel olarak çizim yapan kullanıcıların yaptığı resimlerin üzerine diğer ekipler çizim yaptığı için kısa süre sonra görünmüyor. Türk Twitch yayıncılarının organize olması sonucunda R Place çizim gecesinde Türk bayrağı ve Atatürk portresi uzun süre tuvalde yerini korudu (üstteki fotoğrafta). 

Türk bayrağı ve Atatürk portresi damga vurdu! Reddit R Place'da dev resimReddit R Place'taki çizimin bir başka ekran görüntüsü. 

Peki, Reddit R Place nedir? R Place, platformun abonelerine sunulan bir çizim aracı. Uygulamaya abone olan kullanıcılar, her beş dakikada bir tuvale küçük bir kare yerleştirebiliyor. Yani çizim yapabilmek için ilk olarak Reddit abonesi olmanız şart. Reddit hesabı açtıktan sonra çizim yapmak için R Place'a tıklamanız gerekiyor. Ardından tuvale tıklayıp yakınlaştırdıktan sonra karelerin üzerine renk seçebilirsiniz. Tuvalde toplamda 16 renk seçeneği yer alıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...