WhatsApp, büyük bir eksikliği giderecek: Ön izleme geliyor

Düzenleyen:
WhatsApp, büyük bir eksikliği giderecek: Ön izleme geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, kullanıcılarını memnun edecek bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Sesli mesajları göndermeden önce dinleme özelliğini getiren şirket, şimdi de belgeler için benzer bir işlev sunuyor.

Popüler uygulama WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınladı ve sürümü 2.22.5.11'e çıkardı. Peki, bu güncelleme ile ne tür yenilikler geliyor? Platform, görüntüleri ve videoları belge olarak paylaştığınızda yeni bir ön izleme imkanı sunuyor. 

Android 2.22.5.11 sürümünde WhatsApp, bu özelliği beta test kullanıcılarına açtı. Ancak bazı beta test kullanıcıları aynı özelliği önceki güncellemelerde de kullanabiliyordu. Şu anda bu özellik belirli beta test kullanıcılarına sunuldu. Bu nedenle, herkese açılması biraz zaman alabilir ancak öncelikle 2.22.5.11 beta güncellemesini yüklemek gerekiyor. 

WhatsApp, büyük bir eksikliği giderecek: Ön izleme geliyor

WhatsApp, medya dosyalarını görüntülemek için yeni özellikler geliştiriyor. Görüntüleri ve videoları belge olarak paylaştığınızda belge ön izlemesi artık mümkün hale gelecek. 

WABetaInfo’nun elde ettiği ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, görsel bir belge olarak paylaşılıyor ve artık düzgün bir ön izlemesi mevcut. Şimdiye kadar önizleme olmadığı için bir belgenin içeriğini görmek mümkün değildi.

WhatsApp, önümüzdeki birkaç güncellemede görüntü ön izlemesini etkinleştirmeyi planlıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...